Faʻamatalaga a Kamupani
  • Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer , Distributor/Wholesaler
  • Faailoga autu: Americas , Asia , Middle East , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Faʻatau atu:71% - 80%
  • Certs:CE
Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > Dmx stridd taitai moli ma le teuteuina o le teuteuga
Tala Fou

Dmx stridd taitai moli ma le teuteuina o le teuteuga

Malamalama o le sili ona taua o faʻamatalaga o faʻamatalaga i soʻo se avanoa. E taʻu mai ia i tatou poʻo fea o matou i ai ma o a matou mea o loʻo siomia ai tatou. E maua ai foi ia i tatou tulaga, ma e fesoasoani ia tatou i lo tatou siʻosiʻomaga e ala i totonu O le mafuaaga lena e taua tele le maua o lou moli taumatau! Ma o le a le taimi e sau ai i le mauaina o lou moli taumatau, e leai se tasi e sili atu nai lo tatou.

Shenzhen i le Tekonolosi Tekonolosi Ltd o se tautua tautua o DMX RIDGI SILAGA AI AUAUNAGA MA FAAFITAULI. Matou te ofoina atu se tele o oloa, mai le DMX / SII RID moli ma DMX Controllers i le Fou Faalapotopotoga Swords Sworms ma fonotaga fou.

E mafai ona matou fesoasoani ia te oe e mamanuina ma faʻapipiʻi le taʻimua suʻega o le a faʻalauteleina faiga o le a faʻaleleia atili ai foliga o lou fale. O loʻo avea ma mea na mafua ai ona avea ma faʻafitauli o loʻo avea ai le tele o auala e faʻaleleia ai le vaʻai o lou fale. Latou aumaia se ata tulaga ese ma le matagofie o le a i ai tagata e talanoa i ai mo le tele o tausaga.


Taiana suʻega moli auala e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o talosaga e pei o: ofisa faleaiga faletalimalo ma sili atu e tele filifiliga o loʻo avanoa pe a e faigaluega ai i lau galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te ofoina atu lanu suia auala e mafai ai ona e faia se mea faigata i luga o lau fale 'i fafo.


Faʻafeiloaʻi e talanoa ma lau polofesa atoa fale o loʻo avea ma tagata atamamai-ma o le a fiafia matou e fesoasoani ia te oe i soʻo se tasi o au ata mamanuina poʻo fafo atu o le suʻega.


Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Jin Ms. Jin
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Talimalo i le taimi nei Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga