Faʻamatalaga a Kamupani
  • Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer , Distributor/Wholesaler
  • Faailoga autu: Americas , Asia , Middle East , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Faʻatau atu:71% - 80%
  • Certs:CE
Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > Manaia le po
Tala Fou

Manaia le po

O le "Moon Hotel" na fausia i Huzhou, loʻu atunuʻu. O le saina muamua e muamua flating platinum fitu-fetu faletalimalo. E tu i luga o Taihu Lake i Huzhou. E tuʻufaʻatasia le matagofie o le matagofie o Taihu Lapala lelei. O lona faʻataʻamilomilo foliga e le naʻo le muamua i Saina , e naʻo lena pau lea o le tino.

O le Sheraton Huzhou Sport Sport Reprt na fausia i le 2008, ma le tau atoa o le 1.5 piliona Yuan. Ina ua maeʻa, e le gata ona avea ma fausaga fou i Huzhou, naʻo le tasi o faʻafitauli taua turisi.

O le muamua vai o le Platinum Fitu e fitu-Star Hotel i Saina i Saute o Taihu Lake, ma o se fale fanua i Huzhou. O lona toe teuteuina o le tatagi-foliga o loʻo taʻua o le "faleuila tapuni" e ala i neuoiie. O foliga e mafai ona faamatalaina e pei o le muamua i le lalolagi ma na o le tasi i Saina.

E tusa ai ma Lipoti Lipoti, i le laasaga muamua o le ata o le faletalimalo, e manatu le tagata iloga i totino uma o le mafuie, malaia, le faavae ma le loloto o le 120 tofa i le vai lololo o le vai o le vai.

O le faʻamaeʻaina o le Sheraton Huzhou Hot Winport Reprt e le gata o loʻo atagia ai tagata o le lalelei, ae atagia ai foi le malosi sili o le faiga o loʻu atunuʻu, ma faʻafiafia i latou uma na galulue malosi.

Sheraton Huzhou Sport Sport Reprt o loʻo i ai i le vaega autu o le itu i saute Taihu turisi i le HUZHUEG ARDHOUNE, ZHEJIANG HUZHUG CORDING, ZHEJIANG DIDHOGEGH, Zhiang Provid. O le faletalimalo o le 101.2 mita maualuga ma 116 mita lautele. O le muamua vai platinum fitu-Star Hotel i Saina. Ua taʻua o se taulaga i totonu o le nutterland o le Yangtze River Delta ma le Talafatai o Taihu Lake. Fale feusuaiga.

O le faletalimalo e faʻaaogaina le vevela vevela e sili ona tamaoaiga i le maualuga-lelei minerale o ana punaoa ma foliga toetoe lava o le atoaga o le jade teuteu. E iai 321 potu i le aotelega, o le aofaʻi atoa o le 95,000 sikuea mita, ma sili atu i le 300 potu. O le nofo i le Sheraton Huzhou Spart Spring Sport (Moon Hotel) e tusa o le 300 USD.

A lava i le po, o le faletalimalo moli e manaia ma tumu i suiga, avea ma suiga susulu o le po i le lagi lagi i Huzhou.

O moli o le masina faletalimalo i le po e matagofie.

Sheraton Huzhou moon hotel night view

Sheraton Huzhou moon hotel night view (1)

Sheraton Huzhou moon hotel night view (2)

Sheraton Huzhou moon hotel night view (3)Sheraton Huzhou moon hotel night view (5)

Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Jin Ms. Jin
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Talimalo i le taimi nei Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga